Възходящо спокойствие от Сана Сандър - Авторски права: Sanna Sander/DogPhotographyAwards От Тео Фарант

...
Възходящо спокойствие от Сана Сандър - Авторски права: Sanna Sander/DogPhotographyAwards От Тео Фарант
Коментари Харесай

Вдигни вътъка! Ето очарователните печеливши изображения от Dog Photography Awards 2023

 Ascending Serenity от Sanna Sander Възходящо успокоение от Сана Сандър - Авторски права: Sanna Sander/DogPhotographyAwards От Тео Фарант Публикувано на 01/11/2023 - 14:11 Споделете тази публикация  Бутон за затваряне  facebook Фейсбук  facebook  twitter Twitter  twitter  flipboard Flipboard  flipboard  изпрати Изпрати  изпрати  reddit Reddit  reddit  messenger Messenger  messenger  linkedin Linkedin  linkedin  vk VK <им src= " https://static.euronews.com/website/images/vector/social-icons/article-redesign-vk.svg " width= " 48 " height= " 48 " alt= " vk " class= " u-show-for-medium " loading= " lazy " fetchpriority= " low " >

Кой пусна кучетата? Наградите за снимка на кучета за 2023 година се завръщат, с цел да отпразнуват хубостта (и глупостта) на кучетата в сбирка от зашеметяващи изображения.

РЕКЛАМА

Наградите за снимка на кучета, които направиха своя дебют през 2021 година, се завръщат за изданието си през 2023 година и са по-големи, по-добри и по-кожасти от всеки път!

Тази година състезанието получи общо 1440 поръчки от повече от 50 разнообразни страни, в това число Германия, Австралия, Китай и Канада.

Четирите категории бяха както следва: Студио, Кучета и хора, Екшън и Портрет и пейзаж.

И по този начин, без в допълнение боготворене, ви представяме печелившите изображения, които са обезпечени с цел да размахате опашките си от приятност.

„ Балерина “ от Анна Аверянова (Студио – 1-во място)

Балерина в студиото

'Да танцуваме!' от Карла Геа Пералес (Студио - 2-ро място)

Разчитането на спонтанността във фотографията ми разрешава да изпитам позитивни изненади и непредвидени резултати.

„ Караваджо през днешния ден “ от Меркюри Megaloudis (Кучета и хора - 1-во място)

Ново и остаряло. Вдъхновен от художника Караваджо и новите трендове в стиймпънка с любовта към кучетата, всички в студиото.

„ Facing the Immensity Together “ от Ема Гоф (Кучета и хора – 2-ро място)

В свят, в който животът може да бъде необхватен и вълнуващ, тъкмо като необятната природа на океана, можем да се обърнем към най-хубавия другар на индивида за спътничество и поддръжка, с цел да се надигнем дружно против необятността.

„ Ascending Serenity “ от Сана Сандър (Портрет и пейзаж – 1-во място)

В вярната светлина даже най-обикновеното място излъчва магия.

Идеята за този облик беше в съзнанието ми от много време, минавайки около купчината трупи всеки ден на път да оставя децата на учебно заведение.

И най-после, когато се прибирахме от учебно заведение един ден, стопирах колата и помолих моето момиче азавак Солей да задържи позата за миг, до момента в който направя фотографията.

Вече в камерата видях, че стана освен това, в сравнение с се надявах; миг на чиста тишина в натовареното и разбъркано всекидневие, освен това от позиращо куче върху купчина трупи.

Изображението ме накара да се задържа сега.

„ Ведър снеговалеж “ от Грейс Физелман (Портрет и пейзажи - 2-ро място)

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР